Back to All Events

Valmuens Spillklubb - Bury me, my Love

Tittel: Bury me, my Love
Plattform: Android og iOS
Sjanger: a Text Messaging Adventure game
Pris: 33 kr
Anslått spilletid: Varierende, men kan spilles i små deler
Utvikler: The Pixel Hunt
Utgitt: 2017
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8zWnWqUsods

Bury me, my Love er et spill som handler om det å være flyktning. Det er basert på sanne historier fra flyktningkrisa i Syria. Du spiller fra perspektivet til ektemannen Majd, som blir igjen i Syria for å passe på familien mens kona Nour prøver å få asyl i et EU-land, og sikre veien til resten av familien.

Hele spillet foregår i et meldingapp, hvor Nour forteller deg om hva som skjer på reisen hennes, mens du støtter og rådfører henne. Det er mulig å spille spillet i semi-sanntid, så du får push-varsler med jevne mellomrom med oppdateringer fra Nour. Det er også mulig å hoppe over ventetiden for å få all historien med en gang.

Vær obs på at navnet kan dukke opp som fransk når du skal kjøpe spillet, men du får fremdeles spillet på engelsk