Back to All Events

Valmuens Spillklubb - Marie's Room

Tittel: Marie's Room
Plattform: PC
Sjanger: Short-story exploration game 
Pris: Gratis
Anslått spilletid: 1 time
Utvikler: Kenny Guillaume og Dagmar Blommaert
Utgitt: 2018
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9LI0hnt_f6Y

Siden det er det første møtet i året, så har jeg valgt et spill som både er gratis og ganske kort, for å senke terskelen for nye studenter til å delta på Spillklubben. Og vi var heldige nok til at det kom ut et bra spill som passet beskrivelsen siden sist møte.

Marie's Room startet originalt som et prosjekt for å la utvikleren øve seg i Unreal 4. Etterhvert som rommet ble mer og mer detaljert, så inviterte han venn til å skrive en bakgrunnshistorie til rommet. Denne ble så implementert igjennom utforsking av rommet og knall voice acting. Det er av den typen spill som ikke lar deg lagre, fordi det er så kort og fylt med historie at du ikke har en unnskyldning for å ikke avslutte det når du først har begynt.

Jeg ønsker også at vi diskuterer hvilke spill vi skal spille ut høstsemesteret. Så gjør gjerne noe research på forhånd på hvilke spill vi burde spille!

Earlier Event: September 28
Oktoberfest Hamar 2018
Later Event: September 30
Valmuen Filmklubb: The VVitch & Suspiria