Endelig klart for å offentliggjøre webside?

Et personlig notis~

Det er litt rart å si det, men dette er en nettside jeg puslet sammen en gang for over et halvt år siden, i det håp om å kanskje kunne tilby den på vegne av Valmuen en gang i fremtiden.
Et tilbud som dette er noe jeg selv skulle ønske jeg hadde tilgjengelig da jeg begynte på spillskolen i fjor, kanskje mest fordi jeg er en av de som syns Facebook er en veldig rotete platform. Den fungerer fint for å hoste grupper og eventer, men når det kommer til å organisere og dele disse syns jeg facebook er absolutt kaos. Det kan være det bare er meg, men jeg hadde lyst til å lage et felles sted der alle events lå i en samlet kalender - helt uten at jeg trengte å individuelt melde meg inn i 10 grupper. Jeg hadde også lyst til å samle linkene til de forskjellige aktuelle facebookgruppene på et sted. På den måten trenger alle bare huske på én link, én nettside, og vite at all informasjon de trenger eller kanskje glemmer kan de lett finne igjen her  :D
Da jeg var fadderbarn og helt ny på spillskolen følte jeg meg bombardert med informasjon og hadde ikke nubbesjanse til å huske alt i ettertid, jeg måtte enten notere ned alle ting jeg skulle søke opp på facebook senere, eller bli med i gruppene på stedet.
Denne siden skal på ingen måte erstatte Facebook-samfunnet, men det skal fungere som et slags kart slik at det blir lettere å finne det man er ute etter.

I tillegg er det en fin måte å dele studentens arbeid og kanskje teste hverandres spill!

Uansett, nok snikksnakk fra meg og hvorfor jeg valgte å lage denne siden.
Vi prøver å lansere den - også ser vi hvor positive dere andre er til den!

Kommenter gjerne under hva dere generelt synes :)
Er dette et godt tilbud?
Er det noe du savner? Noe som er overflødig?
Foretrekker du egentlig å heller få vite om alle facebook-gruppene individuelt?

Alle tilbakemeldinger er verdifulle.

Takk for meg

- Susanne Gjersund