Allmøte Høst 2019

Fredag 06.09
16:10-18:00
Auditorium 1

Hvert semester inviterer vi spillskolestudentene til vårt allmøte der vi fyller de ledige vervene vi har, og snakker om våre planer for det kommende semesteret. Vi ønsker også deres innspill og forslag til hva vi kan gjøre av sosiale arrangement, undergrupper og lignende. Vær med å påvirke hvordan Valmuen skal gjøre din studietid bedre!

Det blir gratis snacks!

Link til Facebook-Gruppe der FB-Event ligger

link til saksliste

Vi kommer til å gi ut info om påmelding til hyttetur på allmøtet. :D

Håper å se så mange som mulig der!

valg av verv

På våren blir verv med mindre spesifikt ansvar valgt inn, dette er roller som fungerer mer som en ressurs for de andre vervene, og hjelper til der det trengs. Perfekte verv for nye studenter som ønsker å ta del! Disse vervene er:
- Nestleder
- PR-Ansvarlig
- Styremedlem

På våren blir vervene med mer ansvar valgt inn, slik at vi er garantert at disse holdes over sommeren og har tid til å planlegge for det neste skoleåret. Dette gjør og at eventuelt nye medlemmer får god opplæring i vervene da tidligere vervtaker fortsetter på skolen i minst et semester til og er tilgjengelig ved spørsmål og hjelp.
Disse vervene er:
- Leder
- Økonomiansvarlig
- Fagmiljøansvarlig
- Sosialt ansvarlig

Mer informasjon om de forskjellige vervene finner du her.

De ledige vervene dette allmøte er: 
- Nestleder
- PR-Ansvarlig
- Styremedlem
Det kan være at andre verv blir ledige, for dersom eksisterende styremedlem bytter stilling under allmøte vil vi bli nødt til å fylle deres tidligere stilling. Dersom du eller noen du kjenner har et snev av interesse, still til verv!

 

Pitch ditt forslag til undergruppe eller sosialt arrangement

Vi prøver å fremme studentaktiviterer, og har tidligere hatt en rekke undergrupper som ønsker å samle studenter rundt fellesinteresser. For å ha slike grupper er vi avhengig av engasjerte studenter som kan lede dem. Tidligere har vi hatt Art Challenge, Filmklubb, Spillklubb og Cosplay-gruppe, men disse trenger ny leder for å fortsette. Kontakt oss før allmøte dersom du ønsker å starte en undergruppe, overta en av de eksisterende eller har noen andre idéer, så får du en egen slide på allmøte der du kan pitche forslaget ditt.
Les mer om undergrupper her.

har du andre saker å melde opp?

Kontakt oss senest en uke før Allmøte dersom det er noe du syns burde være med på sakslisten vår. Er du usikker på noe så kontakt oss uansett, så åpner vi en dialog, vi er ikke så skumle. :)