Test ut studentenes spill


3D Models

Among all the subjects our school has to offer - only one is common among all students - Introduction to 3D.


Animation and Digital Art students can later choose to specialize in 3d, while Game Technology and Simulation students dwell into 3D-Programming and OpenGL.

Click the images to be taken directly to the 3D-models on either Artstation or Sketchfab.

Even Topland 1.png

2D and Concept Art

Right now we have a lot of images from few artists - but over time we hope to expand this collection so we can have a greater variety. Please don’t hesitate to submit your own work!

Click on an image to be taken directly to the artist’s own gallery.

5.jpg

Animasjon

Klikk på bildene for å bli tatt direkte til den fulle animasjonen på skaperens nettside.

Particle_IceDamage1.gif

La oss vise arbeidet ditt her

Vi ønsker at denne nettsiden skal fungere som en portal til studentenes arbeid.
Alle verk blir kreditert med navn i stor tekst, og thumbnails linker direkte til skaperens nettside. Slik vil skaperens side få all trafikk og dersom noen ønsker å like eller kommentere på verket gjør de det direkte til skaperen.

Vi har i hovedsak fire kategorier med verk vi viser frem her, men dersom du har et bidrag som ikke faller under noen av disse er vi veldig åpne for å legge til flere kategorier eller endre på de som eksisterer (f.eks Github-respositorys).

For å bidra er du nødt til å være student på Spillskolen, og verket er nødt til å være laget mens du studerte. Det kan godt være personlige prosjekter, eller skoleprosjekter, men er nødt til å ha en eller annen relevans til utdanningen.

 

Spill

Her ønsker vi aller helst en link til itch.io eller lignende, hvor dere har egen beskrivelse og kredit listet der, i tillegg til at spillene faktisk kan spilles av andre. Dersom du har et uferdig spill som trenger spilltestere så send gjerne inn med en kommentar, helst inkluder en link til en side der man kan finne forms eller annet for å gi tilbakemelding.

Dersom spillet ikke ligger ute, så kan du også sende inn link til en video av spillet. Disse blir lagt nederst på siden i et galleri med videoer og blir derfor mindre synlig.

Vi vil gjerne ha en stor, wide-screen thumbnail som vi kan vise av spillet, det fineste er om dette er en gif (max 20MB) som viser litt av spillet, men det kan også være et bilde av noe slag. Dersom det ikke blir gitt vurderer vi selv hva vi bruker som thumbnail.

 

3D Grafikk

Her ønsker vi en link til 3D-modellen på Sketchfab, Artstation eller lignende. 
Dersom modellen er animert kan det være en idé å heller sende den inn i kategorien Animasjon.

Vi vil gjerne ha en stor, wide-screen thumbnail som vi kan vise av modellen, dette kan være et bilde eller en render av modellen, eller en gif )max 10MB) med f.eks en turntable.

 

Konseptkunst

Her ønsker vi en link til verket lagt ut på din egen nettside - hvilken side du ønsker å linke til er helt opp til deg.

Vi vil gjerne ha en stor, wide-screen thumbnail som vi kan vise av bildet. I de fleste tilfeller kan vi bare bruke verket vi blir linket slik som det er - men dersom du ønsker et annet utsnitt eller lignende så send inn en ekstra versjon til det. 

Vær obs på at siden er best for wide-screen bilder, så om du har kunst i portrettformat anbefaler vi å legge til tommerom på sidene for å gjøre selve bilde widescreen, eventuelt går det også an å ha flere f.eks. karaktertegninger side om side for å lage et videre bilde.

 

Animasjon

Her ønsker vi en link til animasjonen lagt ut på din egen nettside - hvilken er helt opp til deg. Ved gruppeprosjekter ønsker vi at dere selv krediterer og gir beskrivelse på nettsiden dere linker til.

Vi vil gjerne ha en stor, wide-screen thumbnail som vi kan vise av animasjonen, det fineste er om dette er en gif (max 10MB) som viser en deler av animasjonen, men det kan også være et stillbilde fra animasjonen.

Dersom vi blir linket til en video uten at det er sent in noen thumbnail kommer vi til å legge animasjonen i et videogalleri nederst på siden.