Spillrommet

Spillrommets Åpningstider:
Samme som Campus, man trenger studentkort for å komme inn.
07:00 - 22:00

På skolen finnes det et spillrom som står åpent for studenter. Det ligger nederst i gangen utenfor Biblioteket. Der er det sofa og fatboys, storskjerm på veggen, Playstation 3 og 4, Xbox One, Wii og Mini Snes.
Kontrollere, spill og annet utstyr lånes i skranken på Biblioteket. Informasjon om bibliotekets utlån og full liste over spill og utstyr finner du her.

Utstyr som leveres tilbake etter betjent åpningstid, bør legges i reserveringskassen mellom automatene slik at de ikke blir liggende åpenlyst tilgjengelig.


Bli med å gjøre spillrommet mer attraktivt

Sammen med skolen har vi lyst til å gjøre spillrommet til et ennå bedre tilbud. Over sommeren skal vi prøve å få satt inn nye møbler, inklusive TV-benk og sofer, og male veggene!
Planene er ikke helt ferdig ennå, men det vi tenker er et resultat lignende det i 3D-modellen vist her. Med stilrene grå vegger med innrammede kunstverk eller plakater, dimmere i taket og ikke minst - et stort veggmaleri på den største veggen.

Hjelp oss med Veggmaleri

Vi ønsker studentenes hjelp til å finne et veggmaleri som vi alle kan stille oss bak.
Å få inn stemmer på fargepaletter, skisser eller andre forslag til hva vi kunne funnet på hadde gjort designet til en felles innsats mellom alle oss på spillskolen.


Vi er ikke tilknyttet Høgskolen i Innlandet, og ønsker kun å videreformidle informasjon slik at den er lett tilgjengelig. Vi prøver å holde god kontakt med skolen, men ber deg henvende deg direkte til skolen eller biblioteket om du lurer på noe.