om valmuen linjeforening

Valmuen - Linjeforening er til for å forbedre og opprettholde det sosiale og faglige miljøet for studentene ved Spillskolen på Høgskolen i Innlandet.

Vi prøver å formidle informasjon og holde arrangementer som nytter Spillskole-studentene sosialt og faglig. De sosiale arrangementene kan variere fra enkle fester og spillkvelder, til hytteturer og julebord. De faglige arrangementene kan være å invitere eksterne forelesere, dra på utflukt, arrangere game jams eller diskutere animasjonsfilmer/spill sammen. Ta en kikk på student-tilbud for å se noe av det vi holder på med.

Valmuen fikk sitt navn fra blomsten som gir opium, et ordspill på OPIM (Opplevelse Produksjon og Interaktive Medier) som var navnet på Spillskolen frem til 2018.

poppy-flowers-wallpaper9.jpg

VALMUENSTYRET

Styret består for tiden av 7 medlemmer.
Se også arkivet for å se de tidligere styrene! 

1991Tree.jpg
 
SUSANNE GJERSUND Leder

SUSANNE GJERSUND
Leder

FREDRIK OLSEN Nestleder

FREDRIK OLSEN
Nestleder

KAJA ARIELLE S. BERGSETH Økonomiansvarlig

KAJA ARIELLE S. BERGSETH
Økonomiansvarlig

 
 
ANETTE RANA Fagmiljøansvarlig

ANETTE RANA
Fagmiljøansvarlig

KRISTIANE SKOGSVANG KOLSHUS Sosialt ansvarlig

KRISTIANE SKOGSVANG KOLSHUS
Sosialt ansvarlig

DINA ENGBRÅTEN PR-Ansvarlig

DINA ENGBRÅTEN
PR-Ansvarlig

ISAK JOHANNES WAHL Styremedlem

ISAK JOHANNES WAHL
Styremedlem

 

Bli en del av valmuenstyret

Dersom du ønsker å bli en del av styret er du hjertelig velkommen til å stille til valg ved neste allmøte. Allmøte blir holdt en gang i starten av hvert halvår og hvilke stillinger som blir utlyst er avhengig av hvor lenge vervet til de nåværende medlemmene varer. Mer informasjon om hvilke verv som blir ledig kommer når allmøte nærmer seg.

Vi er på utkikk etter å finne folk som kan fylle verv i Valmuen. Det å sitte i Valmuenstyret er ikke nødvendigvis mye jobb, men det er der for å spare andre for mye jobb. Som en del av styret kan du hjelpe linjeforeningen, og din studietid, til å bli den beste den kan være. Frivillig verv som student er givende, morsomt, og gir deg nyttig erfaring. Dersom du ser en stilling som du eller noen du kjenner passer til, ikke vær beskjeden. Søk!

Verv-beskrivelser

Leder

Som leder for linjeforeningen er du øverst ansvarlig for driften av linjeforeningen. Leder av linjeforeningen blir kontaktpersonen for linjeforeningen i de aller fleste tilfeller, spesielt for høgskolen, StInn, CHS og SINN. Lederen har prokura, og kan signere avtaler på vegne av linjeforeningen sammen med økonomiansvarlig. Det er leders oppgave å arrangere og lede allmøtene med alle av linjeforeningens medlemmer, og for styremøtene med de andre tillitsvalgte i linjeforeningen.

nestleder

Som nestleder for linjeforeningen er dine viktigste oppgaver å bistå lederen i driften av linjeforeningen. Du blir også ansvarlig for kommunikasjonen mellom linjeforeningsstyret og medlemmene (Spillskolens studenter), og for å føre referat ved linjeforeningsmøter.

økonomisk ansvarlig

Som økonomisk ansvarlig for linjeforeningen skal du føre og vedlikeholde budsjettet til linjeforeningen. Sammen med leder har du makten til å bruke pengene på vegne av linjeforeningen. Det blir også din oppgave å søke etter støtte og sponsorer, og å være økonomisk kontaktperson for undergruppene.

fagmiljøansvarlig

Som fagmiljøansvarlig for Valmuen er du ansvarlig for å fremme entreprenørskap, og arrangere faglige arrangementer for hele linjeforeningen i løpet av årets gang. Du blir også styrets kontaktperson for de faglig fokuserte gruppene, og for HGC og andre eksterne fagmiljøgrupper.

sosialt ansvarlig

Som sosialt ansvarlig for linjeforeningen er du ansvarlig for å arrangere sosiale arrangementer for hele linjeforeningen i løpet av årets gang. Du blir også styrets kontaktperson for de sosialt fokuserte gruppene.

pr ansvarlig

Som PR ansvarlig for linjeforeningen står du ansvarlig for å produsere pormoteringsmateriale, samt å markedsføre linjeforeningen gjennom våre kommunikasjonskanaler, deriblant Discord, Facebook, nettsidene våre og gangskjerm på campus. Du vil også bistå våre undergrupper med promotering ved behov.

styremedlem

Som styremedlem i linjeforeningsstyret vil du avlaste resten av styret ved å bli delegert oppgaver fra de andre tillitsvalgte i styret etter behov. Du kommer også til å ha en rådgivende oppgave under styremøtene, hvor du har stemmerett.

Kontakt oss

Vi i Valmuen ønsker å gjøre studiehverdagen best mulig for studentene og ønsker derfor også gjerne tilbakemeldinger.

Det er bare å kontakte oss dersom du

 • Har spørsmål

 • Har kritikk til oss - positiv eller negativ

 • Har idéer til noe vi kunne gjort

 • Ønsker å starte en undergruppe

 • Kommer på noe annet du har lyst til å fortelle oss


Du kan fylle ut skjemaet under, finne oss på Discord eller Facebook, ellers er det bare å gripe tak i oss i gangen om du ser oss.

Vi har kontrorer i Brygghuset ute på Skoletunet, i bygg E.
Der går det an å ringe på og høre om vi er inne, men vi har ingen faste kontortider så ingen garanti.

Kontaktskjema

Navn *
Navn